AYNI BAHÇENİN FARKLI ÇİÇEKLERİ

Bir toplumda sürekli gelişmeyi sağlamak her bir bireyi eğitim sürecine dâhil etmekle mümkün olmaktadır. Her bir ferdin yetenekleri, yeterlilikleri ve becerileri engellenmediği sürece geliştirilecek yönleri bulunmaktadır. Bu doğrultuda toplumun ayrılmaz bir parçası olan engelli bireylerin yaşamın her alanına katılması, eğitim başta olmak üzere her türlü imkândan en üst düzeyde yararlanmalarının sağlanması en tabii haklarıdır.

Bizler de okul olarak en büyük engelin sevgisizlik olduğunu, kalplerimizdeki engeller ortadan kalkmadan çevremizdeki güzelliklerin farkına varılmayacağını düşündük ve hayatın güzel bir bahçe olduğunu bizlerde bu bahçenin farklı çiçekleri olduğumuza inandık. Bu bahçede hep birlikte çok daha güzel olduğumuzu biliyoruz ve buna inanıyoruz.

Okulumuz olarak yaşamın tüm alanlarında engelsiz bir dünya temenni ediyoruz.

24-01-202424-01-202424-01-2024